Anvelope iarna Bridgestone Blizzak LM001

Caracteristici Bridgestone Blizzak LM001:

Producator: Bridgestone

Model: Blizzak LM001

Anotimp: Iarna

Utilizare: Autoturisme

Latime: 165 pana la 205

Diametru: Intre 14 si 16 inch

Indici de viteza: T, H

Beneficii: Aderenta optima pe zapada. Combate acvaplanarea. Durata de viata cu pana la 15% mai lunga.

Cei de la Bridgestone incearca sa ofere clientilor anvelope de inalta performanta, durabile, de o calitate superioara, ce ofera siguranta si confort la un nivel foarte ridicat. Unul din profilurile cu care cei de la Bridgestone se mandresc cel mai mult, Blizzak LM001. Acesta a fost proiectat pentru a face fata conditiilor de iarna cu siguranta si in confort. Noul profil se distinge prin comportamentul excelent de care da dovada pe drumurile inzapezite.

Evaluare Bridgestone Blizzak LM001

In urma testelor efectuate, a reiesit faptul ca anvelopele au performante notabile nu numai in ceea ce priveste aderenta si tractiunea. Performantele se remarca si in ceea ce priveste distantele de franare foarte reduse. Anvelopele Blizzak LM001 sunt potrivite pentru orice fel de drum, dar in special pe zapada unde ofera un nivel de confort ridicat atat pentru sofer cat si pentru pasageri.

Acest profil indeplineste toate standardele europene dar si toate necesitatile soferilor, fiind o anvelopa iarna versatila ce ofera siguranta sporita in diferitele conditii de drum ce pot fi intalnite pe timpul iernii: zapada, polei, lapovita, etc.

Cei de la Bridgestone au utilizat un numar variat de tehnologii complexe si inovatoare cu scopul de a creea anvelope de iarna versatile, de inalta performanta. Acestia au vrut de asemenea sa arate si faptul ca automobilele cu tractiune integrala nu sunt scutite de necesitatea echiparii cu anvelope de iarna.

Performante:

Blizzak LM001 ofera performante cu greu egalabile in ceea ce priveste aderenta pe timp de iarna, in special fata de anvelopele de vara si cele all season. Unul dintre motivele pentru care aceste anvelope performante inalte si constante este utilizarea tehnologiei de acoperire a benzii de rulare cu un nano strat de material protector, ce reduce foarte mult uzura anvelopei. Sunt utilizate si alte tehnologii care fac ca aceste anvelope sa fie un aliat excelent pe timpul iernii. Astfel, banda de rulare si compusii de cauciuc utilizati sunt proiectati special pentru a oferi performante de nivel ridicat in sezonul rece.

BRIDGESTONE_BLIZZAK-LM001

Cauciucul utilizat in productia anvelopelor ajuta la imbunatatirea nivelului aderentei si ofera acestora abilitatea de a circula cu mai mare eficienta pe toate tipurile de carosabil.

Designul benzii de rulare ajuta la evacuarea apei in surplus; tehnologia 3D utilizata in designul blocurilor de cauciuc si a lamelelor permite imbunatatirea manevrabilitatii pe carosabil uscat si inzapezit, crescand considerabil nivelul de siguranta. De asemenea, anvelopele au o durata medie de viata cu 15% mai lunga decat cea a anvelopelor concurente.

Concluzie Bridgestone Blizzak LM001

In urma testelor la care au luat parte, Blizzak LM001 a obtinut rezultate foarte performante; tehnologiile utilizate au contribuit semnificativ la imbunatatirea sigurantei si confortului pasagerilor autoturismelor pe care sunt montate.

Testele facute de cei de la ADAC au situat aceste anvelope pe locul al doilea la general, cele mai bine performante fiind obtinute in comportamentul pe carosabil uscat. Astfel, Blizzak LM001 au primit calificativul “foarte recomandat”.

Cei de la TUV SUD au oferit celor de la Bridgestone premiul “brand de performanta inalta” pentru rezultatele excelente obtinute de anvelopele LM001 in teste.

Daca inca nu v-ati echipat autoturismul cu anvelope de iarna, inca nu este prea tarziu. Consultati chiar acum oferta noastra de anvelope de iarna Bridgestone.

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *