Kumho WinterCraft WP51 – noua anvelopa de iarna

Anvelopele de iarna Kumho WinterCraft WP51 inlocuiesc vechea gama I`Zen KW23 si beneficiaza de tehnologii noi de fabricatie; fapt ce ii garanteaza performante optime chiar si in conditii de temperatura foarte scazuta. Anvelopele Kumho WinterCraft WP51 dispun de o banda de cauciuc continua, dispusa transversal pe banda de rulare si de o serie de caneluri 3D, pentru tractiune maxima pe zapada, atat pe drum drept, cat si pe trasee cu multiple viraje.

kumho-wintercraft-wp51

Designul directional al benzii de rulare contribuie la reducerea riscului de aparitie a acvaplanarii, iar canelurile late si adanci asigura evacuarea eficienta a apei si a zapezii topite de pe suprafata de rulare. Umarul interior al anvelopei este echipat cu caneluri late, inclinate, care asigura o stabilitate foarte buna, reducand riscul derapajului.

Si in acest sens pozitiv o apreciaza si soferii ce le-au utilizat, dupa cum reiese din imaginea de mai jos:

kumho-wintercraft-wp51-avis

Astfel, reiese o foarte buna performanta pe zapada si pe carosabil ud si manevrabilitate si performante corecte pe carosabil uscat. Uzura este una rezonabila iar zgomotul la rulare este acceptabil, stiind totusi ca toate anvelopele de iarna se caracterizeaza printr-un nivel de zgomot mai ridicat decat cele de vara.

Toate aceste aprecieri pozitive confera modelului Kumho WinterCraft WP51 un raport calitate/pret foarte interesant.

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope de iarna.

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *