Kumho Solus HA31 – Anvelope All Season

anvelope kumho Urmatoarea generatie de anvelope all season Kumho promite sa aduca un grad imbunatatit de manevrabilitate si control pentru vehiculele compacte si de clasa mijlocie, la o utilizare pe tot parcursul anului. Astfel, anvelopele Kumho Solus HA31 combina nivelul excelent al tractiunii, chiar si la temperaturi foarte scazute, cu siguranta si manevrabilitatea imbunatatita, pe toate categoriile de drumuri, indiferent de conditiile meteo.

Tehnologia S-SRB Compound utilizata in constructia benzii de rulare a noului model de anvelopa all season, are rolul de a asigura o tractiune imbunatatita la temperaturi scazute si pe zapada si de a creste rezistenta kilometrica a acestei anvelope all season. Canelurile laterale largi si designul directional al benzii de rulare asigura o evacuare optima a apei si a zapezii de pe anvelopa, minimizand riscul de apartie a acvaplanarii. Blocurile de cauciuc in forma de fagure asigura tractiune buna pe zapada si garanteaza o rezistenta la uzura imbunatatita. In timp ce nervura centrala, mai rigida, contribuie la o stabilitate foarte buna la viteze ridicate precum si la un confort si manevrabilitate ridicate la rularea pe autostrada.

Kumho Solus HA31sud

Notele obtinute in teste reflecta bunul  comportament al noii anvelope all season Kumho Solus HA31 raportat la modelele anterioare de anvelope ale producatorului coreean.

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope all season Kumho

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *