Noua anvelopa a producatorului coreean: Hankook RS2 I CEPT W452!

anvelopa de iarna: Hankook I CEPT RS2 W452

Producatorul coreean Hankook a prezentat la salonul din Frankfurt, noua anvelopa de iarna: Hankook I CEPT RS2 W452.

Precedentul model de anvelopa de iarna  HANKOOK I CEPT RS W442, a cunoscut un remarcabil succes fiind cunoscut pentru nivelul sau ridicat de performanta si in ceea ce priveste tractiunea si aderenta in conditii dificile, datorita lamelelor de inalta densitate si un profil optimizat; si mai jos se pot vedea notele celor ce l-au utilizat

HANKOOK I CEPT RS W442  pareri_hankook_icept W442

Anvelopa HANKOOK RS2 I CEPT W452 a fost conceputa pentru a satisface asteptarile posesorilor de autoturisme compacte si de dimensiuni medii.
Modelul a fost remarcat pentru versalitatea sa, oferind o aderenta exceptionala pe orice tip de sol in conditii de iarna. Prin urmare, va fi la fel de bun atat pe drum uscat, cat si pe zapada si gheata.

 

Hankook-w452

Profilul sau in forma de V, permite o evacuare eficienta a apei si a zapezii, reducand astfel riscul de acvaplanare. De asemenea, lamelele transversale garanteaza o aderanta exceptionala, chiar si in conditii dificile. Anvelopele de iarna Hankook Winter I cept RS2,  au certificari M+S (noroi si zapada) si 3PMSF (3 vârfuri muntoase/fulg de nea).

Datorita compozitiei, noul model de anvelope de iarna ofera o manevrabilitate remarcabila pe zapada, pentru a va ajuta sa mentineti controlul masinii dumneavoastra pe carosabil inzapezit sau ud.

TractiuneZapada

Datorita amestecului de siliciu foarte aderent, HANKOOK RS2 I CEPT W452 ofera o mare capacitate de tractiune pe zapada si sol umed, reducand rezistenta la rulare. Acest lucru permite o reducere a consumului de carburant si a emisiilor de CO2, asigurand o calatorie confortabila si linistita.

Consultati oferta completa AnveloSHOP pentru anvelope de iarna: Hankook Winter I Cept Rs W452

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *