Vanhawk Multiseason: Noutatea ALL-SEASON Firestone

noul Firestone Vanhawk Multiseason

Firestone Vanhawk Multiseason

Firestone lanseaza Vanhawk Multiseason: noutatea all-season Firestone, care reprezinta prima lor anvelopa all-season dedicata VAN-urilor. Piata anvelopelor all-season a inregistrat o crestere spectaculoasa in ultima vreme, datorita imbunatatirii tehnologiei si a faptului ca iarna nu mai e atat de agresiva in ultimul timp.

Performante optime pe tot parcursul anului, management optimizat al anvelopelor si economie de timp. Acestea sunt punctele forte pe care soferii profesionisti si managerii de logistica le cauta intr-o anvelopa.

Circulati tot anul, indiferent de vreme cu Vanhawk Multiseason: noutatea all-season Firestone

Cu un design similar anvelopelor de iarna, certificarea 3PMSF confirma performantele optime in conditii de iarna. In plus, de remarcat o rezistenta redusa la rulare ce confera economie de combustibil; ceea ce face ca anvelopa Firestone Vanhawk Multiseason sa nu intampine obstacole, fara a reduce in schimb performantele pe timp de vara.

  • Consum de combustibil optimizat

Majoritatea dimensiunilor din acest model au obtinut ratingul „C” in termeni de rezistenta la rulare, multumita controlului de rigiditate a anvelopei; ceea ce face posibila obtinerea robustetei si a unui numar mare de kilometri parcursi.

  • Certificare a performantelor optime pe timp de iarna

Marcajele M+S si 3PMSF atesta performantele anvelopei in termeni de stabilitate pe carosabil, tractiune si control pe vreme friguroasa, atat pe umed, uscat sau zapada. Canelurile adanci impreuna cu compusul special din cauciuc, confera anvelopei ratingul „B” la aderenta.

  • Gama larga de dimensiuni disponibile

Anvelopa all season Vanhawk Multiseason acopera 84% din necesarul de dimensiuni cerute de piata, cu nu mai putin de 19 dimensiuni disponibile; ceea ce confera necesarul de echipare a majoritatii autovehiculelor utilitare si o recomanda ca si cauciuc de toate anotimpurile.

Nu ezitati sa vizitati magazinul online AnveloSHOP.ro pentru OFERTA COMPLETA FIRESTONE VANHAWK MULTISEASON
. Vanhawk Multiseason: Noutatea ALL-SEASON Firestone

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *