Falken Euroall Season AS210

În testul (click pentru detalii) recent desfășurat de publicația germana de specialitate AUTO BILD, FALKEN EUROALL SEASON AS210 a reușit să ocupe locul 5 în clasamentul final. Si aceasta, grație performanțelor sale, dintr-un total de 32 de modele de anvelope all season testate cu dimensiunea 205/55 R16.

Profilul FALKEN a fost remarcat și distins pentru perfomanțele sale echilibrate; acesta oferta stabilitate optimă în orice condiții meteorologice, o rezistență crescută la acvaplanare, un randament kilometric bun și un raport calitate/ preț exemplar.

falken-euroall-season-as210

Profilul în V al anvelopei FALKEN EUROALL SEASON AS210 conferă performanțe remarcabile pe carosabil ud și optimizează rezistența la acvaplanare.

Adâncimea variabilă a mini-canelurilor prezente pe banda de rulare oferă mai multă manevrabilitate; și de asemeni distanțe mai scurte de frânare în orice condiții meteorologice. Grație acestui design este facilitată și o uzură uniformă în timp.

Poziționarea multidirecțională a striurilor oferă mai multă tracțiune pe zăpadă și manevrabilitate superioară indiferent de anotimp.

falken euroall season as210 clase aderenta

Compoziția inovatoare a benzii de rulare utilizează tehnologia 4D-Nano Design. Aceasta facilitează niveluri crescute de performanță pe carosabil ud, un randament kilometric extins și un consum redus de carburant.

Disponibil în 73 de dimensiuni, pentru jante cu diametrul intre 13 și 19 țoli, având ca indici de viteză T, H sau V, modelul all season FALKEN AS210 a fost ales ca echipare originală a renumitei clase G de la Mercedes.

 


falken as210 5 ani garantie

FALKEN – 5 ani garanție

Clienții care aleg Falken vor beneficia acum de o garantie de cinci ani la toată gama de anvelope destinate autoturismelor de pasageri, SUV-uri, autovehicule comerciale ușoare și camioane. Această garanție extensivă acoperă chiar și anvelopele Falken OE montate în fabrică.

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *