Trei motive pentru care ar fi bine sa faceti trecerea la anvelopele de vara

varaiarnaanvelope

1. Anvelopele de vara se uzeaza mai greu si sunt mai rezistente

Anvelope vara uzura

Anvelopele de vara au un design simplu dar eficient, cu blocuri de cauciuc putin inalte si mai putine ca numar. Acestea sunt proiectate pentru a fi utilizate in conditii de vara. Astfel, cauciucurile  de vara se uzeaza mult mai putin si au o aderenta mult mai buna la temperaturi crescute. In plus, cauciucul din care acestea sunt fabricate este proiectat pentru a permite rularea la temperaturi ridicate; si acest lucru scade considerabil posibilitatea supraincalzirii anvelopelor. Anvelopele de iarna sunt produse dintr-un cauciuc natural ce ofera performante foarte bune la temperaturi scazute, de sub 7°C . Acestea raman flexibile si permit obtinerea unei tractiuni mai bune.

2. Anvelopele de vara ofera distante de franare mai bune

Anvelope vara v. Anvelope iarna

Pneurile de vara sunt mult mai eficiente in ceea ce priveste nivelul de siguranta oferit. Astfel, structura lor interna si designul benzii de rulare garanteaza distante de franare mult mai scurte si un nivel superior de aderenta, chiar si la rularea cu viteze ridicate. Cu acestea se poate circula in maxima siguranta pe tot parcursul verii, indiferent de stilul de condus. Anvelopele de vara sunt fabricate dintr-un cauciuc ce permite obtinerea de performante inalte pe timpul sezonului estival, pe carosabil uscat sau umed. Amintim ca aspecte de interes reducerea distantelor de franare, imbunatatirea aderentei si a manevrabilitatii si stabilitatea in viraje. Anvelopele de iarna sunt proiectate pentru a fi utilizate in conditii specifice de iarna, la viteze reduse si la temperaturi scazute. Astfel, acestea se pot supraincalzi cu o mai mare usurinta pe timpul verii; si acest fapt ce duce la scaderea semnificativa a performantelor precum si la o reducere drastica a nivelului de siguranta.

3. Anvelopele de vara sunt mai confortabile si mai putin zgomotoase

Anvelope vara - Anvelope iarna

Banda de rulare a anvelopelor de vara incorporeaza diverse tehnologii ce ajuta la reducerea zgomotului interior si a celui exterior, oferind un nivel sporit al confortului. In plus, anvelopele de vara vin si cu designuri diferite, adaptate mai multor stiluri de condus – existand benzi de rulare directionale, nedirectionale, asimetrice, etc. Striatiile si blocurile de cauciuc de pe banda de rulare dau anvelopelor de iarna cunoscutul design agresiv; si care este ideal pentru rularea pe suprafete inzapezite sau noroioase dar, care le face sa fie mai zgomotoase si sa se uzeze mai repede.

Toata oferta de anvelope de vara la AnvelopeMAG

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *