Kinergy Eco K425 fabricat de HANKOOK

Va prezentam unul dintre cele mai importante profiluri al anvelopelor Hankook: Kinergy Eco K425

Acesta face parte din cel mai recent produs din gama producatorului sud-coreean si este un produs ecologic. Bandul Hankook este înca putin cunoscut pentru multi, dar a reusit deja intr-un timp scurt sa castige o pozitie strategica, chiar în spatele marilor producatori de anvelope, cum ar fi Michelin, Bridgestone, Continental sau Pirelli, Goodyear si Dunlop. Kinergy Eco K425 este o anvelopa ce asigura un consum eficient de combustibil datorita unei rezistente scazute la rulare. Tehnologia Kinergy Eco rezulta din combinatia de materiale inovatoare, cum ar fi particule de dioxid de siliciu, de marime nano, si foloseste o noua tehnologie de amestec al acestora. Aceasta tehnologie, de asemenea, permite reducerea emisiilor de CO2 astfel incat sa fie cat mai ecologice. Structura si designul optimizat al benzii de rulare la Kinergy Eco K425 au fost concepute pentru a oferi o manevrabilitate maxima vehiculului, si prin urmare, un confort de conducere mult ameliorat.

  • K425 ofera performante ridicate atat pe drum uscat, cat si pe drum umed.
  • blocurile de pe umerii anvelopelor si o suprafata mai larga la contactul cu solul garanteaza o tinuta de drum foarte buna si o aderenta remarcabila pe un carosabil uscat.
  • conducerea pe teren umed, este mult ameliorata prin pozitionarea optima a celor 3 canale longitudinale si confera siguranta si o tinuta de drum remarcabile.

Parerile utilizatorilor

In ceea ce priveste parerilor celor ce au achiztionat acest model de anvelope, acestia au atribuit o nota medie de 8,5 din 10 (ceea ce nu este rau deloc), apreciind, de asemenea, longevitatea kilometrica si tinuta de drum pe orice tip de drum:

 

Brandul HANKOOK poate ca nu este înca pe cale sa depaseasca producatorii istorici, cum ar fi Michelin, Bridgestone si altii, dar el se apropie si reprezinta o achizitie foarte buna oferind un raport calitate/pret/performanta foarte bun. Hankook Kinergy Eco K425 este fabricat in 13-16 inci si este o anvelopa foarte potrivita pentru orase.

Si nu uitati: Pentru a conduce in siguranta si cu placere, conduceti fiind informat!

Consultati oferta completa AnveloSHOP pentru: anvelope Hankook Kinergy Eco K425

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *