Michelin Pilot Sport 4 – Anvelope de vara UHP

Michelin Pilot Sport 4

Cel mai nou profil de anvelope de vara al anului 2016 lansat de Michelin este modelul Pilot Sport 4. Acesta se deosebeste de concurenta in principal datorita faptului ca ajuta la transmiterea comenzilor si dinamicii masinii cu o eficienta si precizie de neegalat pana acum.

  • precizie, control si excelenta reactivitate
  • nivel ridicat de siguranta pe carosabil ud
  • excelenta longevitate kilometrica
  • conceptie si dezvoltare in partenariate cu constructorii auto cei mai exigenti in sportul auto

Michelin Pilot Sport 4 – precizie, control si o excelenta reactivitate

Tehnologia Dynamic Response este noutatea ce sta la baza acestor performante remarcabile si sportive. Astfel, centura hybrid de nylon si aramid eficientizeaza si optimizeaza transmisia la carosabil a comenzilor soferului. Banda de rulare a acestor cauciucuri permite acestora sa se adapteze in mod optim la diferite conditii de drum pe care se ruleaza 

Un nivel ridicat de siguranta pe carosabil ud datorita compusilor de cauciuc utilizati la fabricarea noului model Michelin si canelurile adanci si late asigura aderenta si distante de franare optimizate chiar si pe carosabil umed.

O longevitate kilometrica excelenta, proprie brandului Michelin; rezultat obtinut in cadrul unui test realizat in aprilie 2016 de catre DEKRA pe un Golf 6 cu aceste anvelope, in 225/45R17, respectiv in iulie 2015 cu anvelope de 225/40R18. Astfel, modelul Continental Sport Contact 5 a parcurs 7340 km mai putin decat noul model de la Michelin.


You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *