Hankook Kinergy 4S2 – H750 – un nou profil all season performant

Performanta si siguranta pe tot timpul anului,

fara a fi nevoie sa iti schimbi pneurile. Asta vrea sa ofere Hankook Kinergy 4S2 – H750, noul profil all season. Prin prisma experientei de peste 20 de ani in productia de anvelope pentru toate anotimpurile, sud-coreenii se pot considera drept unii din pionierii in cercetarea din aceasta parte a industriei. Tot know-how-ul de care dispun inginerii de la Hankook a fost utilizat in conceperea noului profil Kinergy 4S2 H750, gandit in mod special pentru conditiile de drum din Europa.

kinergy4s2-f

Modelul dispune de o noua banda de rulare in forma de “V” si de o materie prima de ultima generatie, din cauciuc si uleiuri naturale. Noul Kinergy 4S2 h750 garanteaza stabilitate in condus, inclusiv franare, pe tot parcursul anului, in orice conditii de vreme specifice Europei. La data lansarii, in luna Iulie 2018, vor fi disponibile 17 dimensiuni, intre 14” si 17”, urmand ca pana la sfarsitul anului, gama sa dispuna de inca 43 de dimensiuni, cu diametru de pana la 20”.

kinergy4s2

Profilul Kinergy 4S2 a fost conceput de cei de la Hankook pentru a deservi cea mai mare parte a soferilor: cei care pun in mod special accentul pe un raport calitate/pret cat mai bun si care prefera sa nu isi schimbe anvelopele intre ele odata la 6 luni. Variatiile din designul blocurilor de cauciuc de pe banda de rulare si forma de zig-zag in care acestea sunt asezate pe centrul benzii de rulare ajuta la reducerea nivelului de zgomot produs de anvelope, comparativ cu modelul anterior.

Ce este nou la all season – Hankook Kinergy 4S2 H750 ?

Polimerii speciali folositi asigura o elasticitate optima, fara a sacrifica rezistenta la rulare sau durata de viata a cauciucului. Utilizarea acestor compusi speciali ajuta si la sporirea randamentului kilometric potential, aspect foarte important, dar poate uneori ignorat de unii producatori cand vine vorba despre anvelopele all season. Cand vorbim de anvelopele all season, nu trebuie sa uitam de comportamentul acestora pe timp de iarna: atat din punct de vedere tehnic (in special elasticitatea la temperaturi scazute), cat si al performantelor la condus (aderenta pe carosabil inzapezit).

Designul special al microstriatiilor “3D” prezente pe centrul benzii de rulare ajuta mentinerea unui nivel superior al stabilitatii si la reducerea distantelor de franare pe timp de iarna si nu numai, dar si la reducerea uzurii in momentul in care cauciucul supus unor temperaturi inalte. Anvelopele dispun si de un indicator al nivelului de uzura, pentru a identifica daca acestea mai pot fi utilizate cu eficienta pe timp de iarna sau daca trebuie sa fie inlocuite.

Concluzii

Anvelopa Hankook Kinergy 4S2 H750 este un profil foarte recomandat pentru piata automobilelor. Cu aceasta anvelopa, nu aveti nici o teama pe zapada: aderenta optima, distanta de oprire scurta. Este un produs all season care se comporta bine pe zapada si pe gheata, chiar daca nu are eticheta unei anvelope strict de iarna. Apartinand unei selectii reputate pe piata anvelopelor, acest produs este clasificat in categoria cu cel mai bun raport pret/performanta. Pe carosabil uscat, au aderenta inalta pe drumuri drepte si in curbe, trecand cu brio testele la care a fost supuse. Anvelopele Hankook Kinergy 4S2 H750 sunt renumite pentru performanta lor, iar prin utilizarea lor, creste siguranta in trafic, si se reduce riscul de accidente.

Performantele Hankook Kinergy 4S2 H750:

Hankook este un brand care produce anvelope performante. Un alt model de mare succes este Kinergy ECO despre care puteti citi aici.

 

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *