Recomandari 2018 – cele mai bune anvelope SUV

Fie ca este vorba de Dacia Duster, Volkswagen Tiguan, Renault Qajar, Nissan Juke, Renault Captur, Peugeot 2008, Citroen Cactus … si lista poate continua, SUV-urile compacte si urbane au cucerit pietele auto europene si implicit gama de anvelope SUV. In timp ce aceste modele au inceput sa inlocuiasca sedanele si minivanurile de pe piata, adaptarea la anvelopele pentru acestea, reprezinta o prioritate. Astfel, cele mai bune anvelope SUV rezulta din recomandarile de mai jos.

Asadar, care sunt cele mai bune anvelope SUV, recomandate ?

Pentru a va ajuta sa faceti alegerea potrivita, enumeram primele 5 anvelope pentru SUV in 2018. Fie ca este vorba de condus sportiv sau relaxat, calatorii lungi sau medii, buget mare sau mai redus, cu sigurnata veti gasi cea mai buna alegere in selectia de mai jos.
Pentru a selecta cele mai bune anvelope SUV ale anului, am folosit cele mai bune ratinguri oferite de utilizatorii unui site de vanzari de anvelope online, leader pe piata europeeana.

1 – MICHELIN LATITUDE SPORT 3

Michelin LATITUDE-SPORT-3 Alegerea ideala
Unanim recunoscuta pentru confortul de conducere, Latitude Sport 3 de la Michelin este o anvelopa care se comporta bine atat pe suprafete umede, cat si pe cele uscate. Cu numeroasele sale dimensiuni, cu siguranta va puteti echipa SUV-ul cu aceasta anvelopa.


Carosabil uscat: 4.5, Carosabil umed: 4.4, Confort: 4.4, Zgomot: 4.2, Uzura: 4, Calitate / pret: 4.1, Total: 4.3

2 – HANKOOK DYNAPRO HP2 RA33

HANKOOK DYNAPRO HP2 RA33 Raport bun pret / calitate
O anvelopa extrem de versatila care combina confortul de conducere cu longevitatea. De asemenea, se remarca prin performanta sa buna pe carosabil umed datorita in special celor 4 caneluri longitudinale mari si a inclinarii a numeroase lamele. Toata tehnologia marcii coreene la un pret foarte bun.


Carosabil uscat: 4.3, Carosabil umed: 4.1, Confort: 4.4, Zgomot: 4.3, Uzura: 4, Calitate / pret: 4.5, Total: 4.3

3 – GoodYear EFFICIENTGRIP SUV

GoodYear EFFICIENTGRIP SUV Pentru multi kilometri
Caracteristica principala a acestei anvelope SUV este longevitatea sa. Durabilitate remarcabila realizata printr-un mix compus optimizat pentru a rezista distante foarte lungi. Combinand tehnologia de economisire a combustibilului cu durabilitatea, anvelopa reprezinta o alegere foarte buna.


Carosabil uscat: 4.4, Carosabil umed: 4.2, Confort: 4.3, Zgomot: 4.2, Uzura: 4.1, Calitate / pret: 4.2, Total: 4.3

4 – FALKEN AZENIS FK510 SUV

FALKEN AZENIS FK510 SUV Pariul sigur pentru vreme capricioasa
Cu un contur mai rotunjit si un design optimizat pentru ploaie, aceasta anvelopa este un pariu sigur pentru regiunile in care clima este capricioasa. Se remarca in special prin capacitatea sa de a reduce riscul de acvaplanare, permitand astfel o mai buna aderenta pe teren umed.


Carosabil uscat: 4.5, Carosabil umed: 4.3, Confort: 4.2, Zgomot: 4, Uzura: 4, Calitate / pret: 4.5, Total: 4.3

5 – PIRELLI SCORPION VERDE

PIRELLI SCORPION VERDE Pentru consum redus
Proiectat special pentru utilizarea pe sosele, acest Scorpion Verde de la Pirelli este construit sa functioneze in toate conditiile. Indiferent de teren, fie ca este umed sau uscat, durabilitatea, confortul de condus si aderenta sunt unele dintre calitatile superioare ale acestei anvelope.


Carosabil uscat: 4.4, Carosabil umed: 4.2, Confort: 4.3, Zgomot: 4.2, Uzura: 4, Calitate / pret: 4.3, Total: 4.2

 

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *