Anvelope de iarna Goodyear UltraGrip 9

Anvelope de iarna Goodyear, cu rezultate foarte bune obtinute in testele de anul trecut. Acest model prezinta caracteristici semnificativ imbunatatite fata de predecesorul sau.

Anvelopele de iarna Goodyear Ultragrip 9 ofera performante optime in cele mai dificile conditii de iarna. Profilul Ultragrip 9 asigura distante mai scurte de franare pe zapada, fata de modelul precedent, datorita tehnologiei 3D Bis Technology. Profilul prezinta caneluri hidrodinamice care ajuta la dirijarea apei in afara suprafetei anvelopei; si acest lucru reduce riscul de acvaplanare si pentru a imbunatati tractiunea pe zapada in curs de topire.

 

anvelope de iarna goodyear ultragrip 9
Anvelopele de iarna Goodyear Ultragrip 9 au fost testate in comparatie cu: Bridgestone Blizzak LM32, Goodyear Ultragrip 8, Continental TS850 si Michelin Alpin4.

De obicei, prezentarea unui nou model de anvelope se face individual, in urma unui circuit in care se evidentiaza performantele la franare. Pentru a putea obtine o imagine obiectiva asupra unui tip de anvelope, este necesar un test comparativ. Acesta pune in evidenta cat mai multe detalii legate de performante, in comparatie cu alternativele existente la momentul respectiv pe piata.

Condusi de Sébastien Morin, directorul de departament din Mireval si Luxemburg, Goodyear au decis sa isi lanseze produsul conducand un test bazat exclusiv pe caracteristici tehnice.

Principalul competitor al acestor anvelope de iarna Goodyear UltraGrip 9 este profilul Continental TS850 WinterContact; model de anvelopa castigator in majoritatea testelor din sezonul de iarna 2014/2015.

Consultati oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope de iarna Goodyear Ultragrip 9

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *