Anvelope de vara Goodyear Efficientgrip Performance

Efficientgrip Performance sunt anvelope de vara de la Goodyear recomandate de specialisti ca o alegere de top, in special in ceea ce priveste nivelul aderentei si distantele de franare. In ceea ce priveste aderenta pe carosabil umed, majoritatea dimensiunilor acestui profil de anvelope au obtinut marcajul european A.

Distantele de franare obtinute sunt reduse considerabil iar consumul de combustibil este unul scazut, datorita rezistentei la rulare ameliorate. Per total, testele interne realizate de Goodyear au acordat acestor anvelope 5 puncte din 5 la toate categoriile testate: performanta pe carosabil uscat, performanta pe carosabil umed si protejarea mediului inconjurator.

Conform calificativelor CE, majoritatea dimensiunilor ale anvelopelor Eficientgrip Performance se incadreaza in categoria “A” de aderenta, consumul de caburant variaza intre “A” si “C”, iar nivelul de zgomot intre 67 si 70 de dB (variatiile apar intre anvelope de diferite dimensiuni).

Beneficiile oferite de anvelopele Goodyear Efficientgrip Performance:

• Ideale pentru circularea pe carosabilul umed, avand un nivel de aderenta foarte ridicat. Majoritatea dimensiunilor au primit calificativul “A”, conform reglementarilor Uniunii Europene.

• Cauciucurile ofera distante de franare mai scurte cu 2 metri, atat pe carosabil uscat (imbunatatire de 3%) cat si pe carosabil umed (imbunatatire de 8%) comparativ cu vechile modele Goodyear Efficientgrip. Acest lucru se datoreaza utilizarii tehnologiei speciale ActiveBraking.

• In plus, designul special al benzii de rulare permite anvelopelor sa obtina distante de franare si mai scurte pe carosabilul umed dar si o rezistenta mai buna la rulare. Tehnologia WearControl ajuta la imbunatatirea acestor aspecte, oferind astfel si un consum al carburantului imbunatatit.

• Noua tehnologie FuelSaving este utilizata pentru a imbunatati compusii din care sunt fabricate anvelopele. Astfel, se reduce considerabil rezistenta la rulare (cu pana la 18%), lucru care duce la un consum redus de carburant. Deci, anvelopele Efficientgrip Performance ofera soferilor oportunitatea de a reduce consumul de carburant dar si de a proteja mediul inconjurator.

Toate comparatiile anterioare sunt realizate avand in vedere vechiul model, Goodyear Efficientgrip.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Acest site foloseste cookies, continuarea navigarii implica acceptarea lor. Citeste mai mult
 
Mai multe despre Recomandari
Anvelope de vara Michelin Pilot Sport 4

  Cel mai nou profil de anvelope de vara lansat de Michelin, Pilot Sport 4 se deosebeste...

Închide