Anvelope de vara Goodyear Efficientgrip Performance

Efficientgrip Performance sunt anvelope de vara de la Goodyear recomandate de specialisti ca o alegere de top, in ceea ce priveste nivelul aderentei si distantele de franare. In ceea ce priveste aderenta pe carosabil umed, majoritatea dimensiunilor acestui profil de anvelope au obtinut clasa de aderenta A.

Distantele de franare obtinute sunt reduse considerabil iar consumul de combustibil este unul scazut, datorita rezistentei la rulare ameliorate. Per total, testele interne realizate de Goodyear au acordat acestor anvelope 5 puncte din 5 la toate categoriile testate. Respectiv la:

  • performanta pe carosabil uscat
  • performanta pe carosabil umed
  • protejarea mediului inconjurator

Conform calificativelor CE, majoritatea dimensiunilor ale anvelopelor Eficientgrip Performance se incadreaza in categoria “A” de aderenta, consumul de caburant variaza intre “A” si “C”, iar nivelul de zgomot intre 67 si 70 de dB (variatiile apar intre anvelope de diferite dimensiuni).

Beneficiile oferite de anvelopele Goodyear Efficientgrip Performance:

• Ideale pentru rularea pe carosabilul umed, avand un nivel de aderenta foarte bun. Majoritatea dimensiunilor au primit calificativul “A”, conform reglementarilor Uniunii Europeene.

• Cauciucurile ofera distante de franare mai scurte cu 2 metri, atat pe carosabil uscat (imbunatatire de 3%) cat si pe carosabil umed (imbunatatire de 8%) comparativ cu vechile modele Goodyear Efficientgrip. Acest lucru se datoreaza utilizarii tehnologiei speciale ActiveBraking.

• In plus, designul special al benzii de rulare permite anvelopelor sa obtina distante de franare si mai scurte pe carosabilul umed dar si o rezistenta mai mica la rulare. Tehnologia WearControl ajuta la imbunatatirea acestor aspecte, oferind astfel si un consum redus al carburantului.

• Noua tehnologie FuelSaving este utilizata pentru a imbunatati compusii din care sunt fabricate anvelopele. Astfel, se reduce considerabil rezistenta la rulare (cu pana la 18%), lucru care duce la un consum redus de carburant.

In concluzie, anvelopele Efficientgrip Performance ofera soferilor oportunitatea de a reduce consumul de carburant dar si de a proteja mediul inconjurator.

Toate comparatiile anterioare sunt raportate la vechiul model de Goodyear Efficientgrip.

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *