Test 2018 anvelope de vara FALKEN

Test anvelope de vara - ADAC 2018

Cunoscutul producator de anvelope incepe anul in forta cu un test 2018 anvelope de vara FALKEN. In testele efectuate de specialisti cu renume in domeniu: ADAC, Auto Bild, Auto Zeitung, Auto Motor und Sport, GTÜ, anvelopele Falken au obtinut prima pozitie cu mai multe modele de anvelope.

Model anvelopa Dimensiune Publicatia / Organizatia Calificativ Eticheta Comentariu test
FALKEN Ziex ZE310 195/65R15 91V Auto Bild Germania Exemplar C/A/71 dB „Profil de vara nou, cu rezerve de siguranta mari la acvaplanare si care ofera precizie si stabilitate in viraje pe asfalt uscat.”
FALKEN AZENIS FK510 225/45 R17 94Y XL Auto Zeitung Foarte recomandat C/A/69 dB O saptamana de teste dure efectuate de echipa Auto Zeitung
FALKEN AZENIS FK510 225/45 R17 94Y XL Auto Motor und Sport Germania Recomandat C/A/69 dB
FALKEN AZENIS FK510 235/45 ZR18 98Y XL ACE Lenkrad si German Technical Inspection Association (GTÜ) si ARBÖ Castigator Test cu 150 de puncte – cel mai mare punctaj din test C/A/69 dB Anvelopa de top de la Falken a obtinut cel mai rapid timp pe turul de circuit cu asfalt uscat, franare pe asfalt ud in mai putin de 41 de metri, zgomot extrem de scazut si rezistenta redusa la rulare, motive pentru care a luat locul intai.

Modelul cu care se mandresc cei de la Falken este Sincera SN832, si a fost ales castigator al celor mai recente teste de anvelope de vara efectuate de ADAC. Anvelopele testate au fost cele cu dimensiunea 175 65 R14 82T si au fost montate pe un Ford Fiesta. Sincera SN832 a oferit performante la fel de convingatoare atat in conditii umede cat si uscate. Pe uscat, SN832 a obtinut aprobarea soferilor de testare in fiecare categorie.

ADAC a acordat un rating „bun” atat pentru manevrare, cat si pentru siguranta. Marca japoneza a obtinut, de asemenea, rezultate excelente in conditii de carosabil umed, castigand un binemeritat „bun” pentru performanta obtinuta si chiar luand un „foarte bun” pentru acvaplanarea laterala. In general, despre Falken Sincera SN832 testerii au spus ca este „o anvelopa de vara extrem de bine echilibrata” si i-au rasplatit performanta cu cel mai inalt clasament global.

„Suntem incantati de acest rezultat excelent”, a spus entuziasmat Markus Bögner, Managing Director si COO al Falken Europa, adaugand: „Design-ul SN832 combina cu succes performanta, cu excelentul raport pret / calitate. Aceasta victorie, impreuna cu evaluarile noastre superioare din acest an, ofera o dovada clara ca metodele noastre sofisticate de dezvoltare si testare au fost rasplatite „.

Rezultatele testelor ADAC pentru cele mai buna anvelope vara Falken:

Model anvelopa Dimensiune Publicatia / Organizatia Calificativ Eticheta Comentariu test
FALKEN Sincera SN832 175/65 R14 82T ADAC Locul 1 C/A/69 dB Anvelope de vara care ofera un echilibru foarte bun intre caracteristici dinamice si nivelul de consum. Deosebit de bune pe asfalt uscat si bune pe asfalt ud.

Teste comparative cu alte branduri puteti vedea in acest articol.

Avantaje:

  • raportul pret/calitate/siguranta este imbatabil;
  • noile modele confirma succesul modelelor precedente si chiar ridica stacheta in materie de performante;
  • sunt intotdeauna in linie cu cele mai noi tehnologii din domeniu si cu cerintele clientilor din Europa;
  • incorporeaza tehnologii dezvoltate intr-una dintre cele mai dure competitii auto – 24h Nurburgring;
  • sunt aprobate de marii producatori ca anvelope de prima echipare pentru multe modele de automobile europene;
  • primesc numai calificative de top in testele efectuate de publicatiile sau organizatii auto de prestigiu din Europa de Vest;

 

Esti interesat de Modelul Falken SINCERA SN832 ?

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *